Ιστορικό ίδρυσης

image

Ιστορικό ίδρυσης

Η Μονάδα Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης, ιδρύθηκε από την Αγγελική-Γιώτα Κυρέζη, το 1997, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Λειτουργεί από τότε, στον ίδιο χώρο σ'ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον, στην οδό Ρίμινι στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνα. Σκοπός της ιδρύτριας ήταν, να δημιουργήσει ένα "μικρό σχολείο" για νήπια και βρέφη. Ένα "σχολείο αγκαλιά", που κύριο μέλημα και καθημερινή μας προσπάθεια, είναι να εξασφαλίζει στο παιδί της προσχολικής ηλικίας, ποσότητα και ποιότητα εμπειριών ώστε, να μεγιστοποιήσει, τις κάθε μορφής ικανότητές του, για να αναπτυχθεί.
Ένα "μικρό σχολείο" που θα κυριαρχούν το παιχνίδι, η εργασία, η ανακάλυψη και η επικοινωνία, όπου παιδιά, παιδαγωγοί και γονείς, θα αισθάνονται άνετα και ωραία, συνπαιδαγωγοί και συνπαιδαγωγούμενοι.
Το 2014 η Προσχολική Μονάδα πέρασε στην Αθανασία Κυρέζη (σαν ατομική επιχείρηση). Με την ίδια μορφή, λειτουργεί μέχρι σήμερα, με τη διαφορά πως πλέον η εμπειρία "παντρεύεται" με την εξέλιξη και την προόδο. Αυτό που μένει σταθερό μέχρι σήμερα, είναι η αγάπη μας για τα παιδιά, η υπευθυνότητα απέναντι στους γονείς, η εντιμότητα και νομιμότητα σε κάθε μας ενέργεια και δράση.  

Κυρέζη Αθανασία, Preschool Educational Center

Ρίμινι, Νέα Μάκρη, 19005, Αττική

2294099550

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου για να μαθαίνεις νέα για το προσχολικό μας κέντρο!